Impressie van onze gezellige winkel

De gezelligste hobbyvakhandel van Brabant. Je kunt er jouw creativiteit een ware powerboost geven!
 
Aan de Tilburgseweg 42 in Goirle is er naast allerlei hippe materialen, ruimte voor inspiratie & gezelligheid. De koffie staat er altijd klaar. We proberen je ook altijd met tips te helpen om van jouw hobbyproject een daverend succes te maken. Doe eens iets anders, laat al je gedachten varen en kies voor een leuke, ontspannende creatieve activiteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder mens creatief is, de kunst is dit te (her)ontdekken. Wil jij jouw creativiteit een foamtastische wending geven? Dan nodigen we je van harte uit om eens binnen te wandelen en zo meer te weten te komen over de mogelijkheden.
De Foamtastische Huiskamer is nl geen standaard winkel. Het is een wereld van hobby en knutselbeleving waarin heel veel mogelijkheden zijn. Het is een broeinest van creativiteit. Een plek waar je kan werken, genieten, inspiratie kan opdoen, je materialen kan kopen en workshops kan volgen.
We geven diverse creatieve workshops en natuurlijk verzorgen we ook super gezellige kinderfeestjes. Of ben je jarig en kies je voor een Foamtastische Kadootjesbox. Maar kom je liever gezellig werken aan onze stamtafel tijdens de openingstijden dan ben je ook van harte welkom.  
 
foamtastische-huiskamer

Het idee... 

Wat begon als een sieradenatelier en online kralenwinkeltje is na de ontdekking van onder andere evafoam uitgegroeid tot een creatief bedrijf met een breed hobby assortiment. Dit assortiment is ook terug te vinden in onze webshop www.foamatelier.nl. Maar creativiteit is meer dan hobbymaterialen in een (online) winkel.

Creativiteit is ontspanning…en daarom wilden we een plek maken waar je kan werken, genieten, inspiratie kan opdoen, je materialen kan kopen en workshops kan volgen.

De Foamtastische Huiskamer is een broeinest van creativiteit.

Doe eens iets anders, laat al je gedachten varen en kies voor een leuke en ontspannende creatieve activiteit.

Ons motto:

Ieder mens is creatief, de kunst is dit te (her)ontdekken.

Wil jij jouw creativiteit een foamtastische wending geven…?  Lees dan snel verder en ontdek de vele mogelijkheden!

 
interieur-1 interieur-2 interieur-3 interieur-4
interieur-1 interieur-2 interieur-3 interieur-4
 

Hoe werkt het…

De Foamtastische Huiskamer is geen standaard winkel. Het is een wereld van knutselbeleving waarin heel veel mogelijkheden zijn. Met daarbij speciaal aandacht voor jouw wensen. We hebben een aantal basismogelijkheden:
 
  • Shop till you drop...
  • Your Design…
  • Do it yourself 
  • Do it yourself met een beetje hulp…, 
  • Creatieve workshops (How to do it yourself...) 
Zoals is er altijd een optie die bij jou past!!!
 
 

Shop till you drop...

We hebben zo veel verschrikkelijk leuke hobby- en knutselmaterialen dat je bij ons heerlijk kan neuzen en kan shoppen. Zowel in de winkel aan de Tilburgseweg in Goirle als online in onze webshop. Neem er lekker de tijd voor, doe je jas uit pak er een bakje thee of koffie bij en geniet!

Wat je gaat maken het is helemaal aan jou… shop till you drop… 

Je kunt zelfs eerst alles online opzoeken en bestellen en daarna bij ons afhalen in Goirle. 

Your design...

Je kunt (een deel van) je materialen kopen, maak je eigen ontwerp en gaat gezellig bij ons zitten werken.

De kosten daarvoor bedrag slechts € 2,50 per uur. Daarvoor kun je gebruik maken van onze ruimte, inspiratie opdoen in onze huiskamer en als je helemaal vast loopt een hulp vragen. Ben je nog niet klaar maar wil of moet je weg. Geen probleem wij zorgen voor een doos met je spullen en volgende keer ga je weer verder. (Let op dit is geen workshop, je doet het eigenlijk helemaal op eigen kracht)…

Do it yourself met een beetje hulp...

In de Foamtastische Huiskamer hebben we diverse zelfmaakpakketten Dit zijn pakketten waarbij je het grootste deel van het materiaal, de werkbeschrijving en patroondelen (ivt) aangeleverd krijgt. 

Nu kun je kiezen: 

  • je neemt je pakket mee naar huis en gaat daar aan de slag, dan betaal je de DIY-prijs.
   

OF en dat is natuurlijk veel leuker   

  • je schuift bij ons aan en gaat met je werkstuk aan de slag. Dan betaal je € 7,5 extra, maar het maakt niet uit hoelang je blijft zitten of dat je bijvoorbeeld later terug komt om het af te maken. Dit is DIY-plus (DIY+).

Daarbij kun je gebruik maken van een deel van ons gereedschap en kleine materialen en natuurlijk de gezellige Foamtastische Huiskamer. En als er iets onduidelijk is kun je het navragen… 
  

Workshop (How to do it yourself...) 

Natuurlijk hebben we ook een grote variatie aan de welbekende, meer traditionele workshops. Dit is ideaal als je iets nieuws wilt leren of als je gezellig met elkaar een dag of middag creatief bezig wil zijn zonder dat je alle materialen moet kopen, kiezen is al moeilijk genoeg, dan nog een ontwerp moet maken etc.. 

Tijdens de workshop is er begeleiding, koffie of thee met natuurlijk iets lekkers en ga je met elkaar iets foamtastisch maken. We helpen je met kiezen, bedenken en maken en weten zeker dat je verbaast zult zijn over je eigen creativiteit…  We hebben heel veel creatieve workshops opgenomen op onze workshopsite. We hebben ze verdeeld in verschillende hoofdcategoriën:

Speciaal voor Kids- & Teens ...

Kinderen en jongelui zijn vaak gek op knutselen, freubelen en creatieve dingen. Daarom hebben zij bij ons een speciaal plekje.

We hebben een echte knutselkamer. Niet alleen voor kinderen maar ook voor de grote mensen natuurlijk. Maar in die knutselkamer worden geweldige leuke verjaardagsfeestjes georganiseerd.

 
Kinderknutselmiddagen met papa/mama of opa/oma
 
Deze kinderactiviteiten (tot 13jaar) lijken een beetje op de DIY-plus activiteiten die we hiervoor beschreven. Samen met opa/oma of papa/mama kies je iets dat je wilt gaan maken…Je krijgt dan van ons de materialen die je nodig hebt en gaat lekker aan de slag…  

Daarbij kun je gebruik maken van een deel van ons gereedschap, kleine materialen en natuurlijk de Knutselkamer. En als er iets onduidelijk is kun je het navragen…

Alleen voor de kinderen hoeft maar betaald te worden opa/oma of papa/mama kunnen je dan heerlijk helpen en drinken gratis een kopje koffie of thee… 
 

We zien je graag terug in de Foamtastische Huiskamer…